Chauffeur CE

The Mojo Barriers, onderdeel van de Evago Group, is een internationaal toonaangevend leverancier van stage barriers systemen. De producten van The Mojo Barriers staan bekend als veilig, duurzaam en kosten-effectief. Met kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Amerika, Australië en een groot aantal distribiteurs zijn wij marktleider in onze branche.

Wij zoeken voor onze vestiging in de Meern een:

CHAUFFEUR ( CE )

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afleveren en ophalen van onze materialen bij de klant en/of distributeurs, waarbij de uren met name in het festivalseizoen gemaakt zullen worden. Onderweg draag je zorg voor de lading en werk je nauwkeurig.
Bij de werkzaamheden werk je nauw samen met de crew- en transportplanner.

PROFIEL:

– Zeer flexibel, geen 8 – 17 mentaliteit.

– Fysiek in staat een vrachtwagen te lossen en te laden.

– Nauwkeurig.

– Representatief.

– Goede beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis Engels is een pré.-  Een heftruckcertificaat en/of BHV-certificaat is een pré.

WAT BIEDEN WE JE?

We bieden je, in eerste instantie tijdelijk, een fulltime aanstelling ( 40 uur gemiddeld per week ) in de Meern. Naast een marktconform salaris kent The Mojo Barriers ook een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een heel hecht, flexibel en betrokken team, dat alles doet voor een tevreden klant. Je komt op veel grote festivals in binnen- en buitenland en krijgt regelmatig wat mee van de optredens.

REAGEREN

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan, onder vermelding van ‘Chauffeur ( CE )’, je motivatiebrief samen met je CV naar dave.vandermeulen@mojobarriers.com. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Dave van der Meulen, via telefoonnummer 030-2428200.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.